måndag 13 februari 2012

Ebba´s

öga verkar ha lagt ha läkt fint. Hon lyckades ju få en repa på hornhinnan för 2 veckor sedan och fick gå med tratt och stå ut med ögondroppar. Hon har ju varit med om en del och är väldigt tålmodig men visst påverkar det humöret lite grann att ha en dumstrut.

Har varit inne i en period med stor brist på tränings- och fotoinspiration, får hoppas det släpper nu när ljuset kommer igen. Vi har iaf så smått börjat fila på "krypet" och det är ett moment jag aldrig tränat med någon hund men det verkar som om det finns hopp! Mest Ebba´s förtjänst dock, ibland är hon jätteklok och fattar snabt men ibland går det märkligt trögt med det enklaste moment. Måste vara jag som gör nåt konstigt antar jag :)

Vittra var här i söndags o hälsade på igen och det är då man märker att Ebba mognat på sig en hel del. Tidigare har hon haft behov av att trycka till besökare och tala om att de minsann är gäster och hon bestämmer men av detta syntes inte ett spår. Det var en lugn acceptans, skönt tycker jag (och förmodligen Vittra...)

För övrigt så väntar vi såklart på Ebba´s nya halvsyskon, en liten påminnelse från H-kullen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kom igen!